Reviews

Tevreden gezinnentjes

Een grote roze wolk voor het gezin!
Dat onze kraamweek zo prachtig zou zijn, hadden wij van te voren niet durven dromen!

Yvon zorgde voor de juiste balans in ons gezin. Aandacht voor ons nieuwe wondertje Milou, aandacht voor mama en haar herstel, liefde en plezier voor grote zus Esmee, lekkers voor papa, het huishouden bijhouden én dan ook nog vele extra’s zoals bijvoorbeeld het bakken van appeltaarten! Iedereen kon mee genieten van Yvon haar aanwezigheid!
In mijn situatie was het niet vanzelfsprekend om borstvoeding aan te bieden. Met de hulp van Yvon kan ik nu zorgeloos borstvoeding geven, waar ik haar enorm dankbaar voor ben!
Andere hoogtepunten waren de croissantjes op bed, Esmee die mee mocht lopen met haar hondje Saar, het badderen waarbij Esmee een speciaal schortje om kreeg, maar vooral Yvon haar rust, liefde, kennis, expertise en plezier!
Yvon, we vinden je fantastisch!

Liefs Rody, Eveline, Esmee en Milou

De kraamweek is de meest kwetsbare periode voor jezelf en je baby. Wij hebben de zorg van Yvon ervaren als een antwoord op al onze vragen en onzekerheden. De zorg die je krijgt is meer dan de standaard en gaat verder dan enkel lichamelijk herstel. Wij zijn onwijs blij dat we deze speciale periode met jou hebben mogen delen en dat je er voor ons was toen we jou nodig hadden.

De eerste ochtend stond je voor ons klaar met een lekker ontbijt en gaf je direct de juiste tips en aanwijzingen. Gedurende de dagen dat je bij ons was werd je onderdeel van ons dagelijkse ritme, maar op een manier dat we na de kraamweek zonder jou zorg geruisloos door konden.

Liefs Niels, Jamilla, Noud (en Koda)

Toen Yvon haar bedrijf oprichten heb ik haar huisstijl en website gemaakt. Toen al een fijne ontmoeting en een aantal jaar later mocht ze ons helpen met de geboorte van onze zoon Sven. De kraamweek is een erg mooie en intense week. Yvon weet precies te zeggen wat nodig is. Soms zelfs een beetje streng zodat de kraamvrouw gedwongen word de nodig rust te nemen. Ik maak thuis nog steeds wel eens de welbekende salade, ontbijtjes of fruitbeker. Wij hadden ons geen beter kraamperiode kunnen wensen! Yvon maakt er letterlijk ‘een kraamweek met gouden randje’ van. Bedankt lieve Yvon, je bent een topper!

Liefs Joris, Floor, Sven (en Guus)

Na een fantastische kraamweek met Yvon bij onze dochter wisten we wie we moesten bellen bij een tweede zwangerschap. Onze tweede kraamweek was weer zo bijzonder door Yvon. Zo mooi hoe Yvon onze dochter mee nam in de eerste week als grote zus. Yvon is de kraamverzorgende die je in je kraamweek om je heen wilt hebben. Haar goede zorg zouden wij iedereen aanraden!

Liefs Bart, Nada, Dee en Rink

Yvonne was bij ons tijdens de kraamweek van ons tweede kindje. En niet alleen bij de kraamweek, maar ook bij de bevalling. En wat heeft Yvonne er mij doorheen getrokken, we waren samen met de verloskundige echt een team. Ik kijk er zo positief en fijn op terug. Zonder Yvonne had ik echt een andere bevalling gehad, die support en begeleiding die ik kreeg maakte mijn bevalling zo fijn.

Daarna begon het echte feestje, de kraamweek. Warme appel met yoghurt, croissantjes op bed, fruitcocktails, appeltaart en de voorbereiding voor het avondeten. En niet alleen voor ons kindje en mij werd gezorgd, het hele gezin kon meegenieten van de zorg van Yvonne (en ook de visite, mijn moeder heeft het er nog over haha).

De fijne begeleiding die ik kreeg voor het geven van borstvoeding is ook belangrijk geweest en had ik niet zonder gekund. Yvonne zit nooit stil en neemt naast de heerlijke verzorging ook nog huishoudelijke taken op zich. Het komt je echt aan niks tekort. Nog dagelijks praten we over de eerste eerste dagen na de bevalling: ‘wat was het fijn hè’ zeggen we dan tegen elkaar.

Ik gun iedereen een Yvonne.

Bedankt voor alles lieve Yvonne.

Liefs Rick, Zoë, Rosie en Sef

Neem contact op voor een intakegesprek.

contact

Door de liefdevolle begeleiding, hulp in huis en de zorg voor Noah door Yvonne, kijken wij terug op onze kraamtijd als een hele fijne, gezellige en warme tijd!

Bevallen van ons eerste kindje, is zoeken naar wat goed is en ben je soms onzeker door de talloze vragen, maar dankzij Yvonne hebben wij helemaal onze weg kunnen vinden in het ouderschap.

De heerlijke croissantjes op bed met natuurlijk even kletsen hoe de nacht is gegaan, de yoghurt met warme appeltjes, de salade of soep als lunch en als afsluiter van de dag de fruit cocktail. Wat een verwennerij!!

Je ziet dat Yvonne liefde en passie heeft voor haar vak, en dat hebben wij absoluut zo mogen beleven. Ze staat voor je klaar, geeft je rust, je krijgt goed advies/begeleiding en verwend je de hele dag door zodat je echt kan genieten van de kraamtijd. Wij kunnen nog steeds zeggen dat wij de gezelligheid van Yvonne missen!

Yvonne, nogmaals bedankt voor de fijne tijd en mocht in de toekomst de tijd daar weer zijn, zullen wij jou 100% jou inschakelen.. daar kijken we stiekem nu alweer naar uit haha!

Liefs Jelle, Jolijt en Noah

Onze kraamweek was een feestje met Yvon. Na een nachtje ziekenhuis stond Yvon ons al op te wachten toen we thuiskwamen. Direct begon Yvon met het zorgen en verwennen en dit heeft ze de hele week doorgezet.

Stan is ons eerste kindje en Yvon nam alle tijd om ons alles heel geduldig te leren. We voelden ons vrij om alles te vragen en Yvon had alle spullen bij de hand. Daarbij zorgde Yvon ook voor voldoende rust voor ouders, waardoor onze energie op peil bleef en we ultiem konden genieten van deze fantastische bubbel! 

Ten slotte is Yvon een hele lieve vrouw die goed is in het verwennen van de papa en mama met allerlei lekkers. Ook is ze heel relax, waardoor de sfeer heerlijk ontspannen was. We hadden geen andere kraamverzorgster willen hebben.

Liefs Erwin, Elles en Stan

Nog steeds aan het nagenieten van onze kraamweek. Wat zijn we verwend en wat hebben we ervan genoten!

De dag startte met een heerlijk ontbijt, inclusief Yvons zelfgemaakte tulband. Altijd even interesse hoe de nacht etc. was gegaan. Schone was en dekbedden, heerlijke fruitsmoothies, overal werd aan gedacht. Daarnaast hebben onze dochters veel aandacht gekregen van Yvon. Al vanaf het begin mochten ze een ‘Yvon ontzorgt’ schortje om. Samen hebben ze hun broertje in bad gedaan en luiertjes verschoond. Zo werden ze er echt bij betrokken. Een watergevecht houden, met Yvonne haar hond wandelen, spelletjes… De meiden hadden er echt een maatje bij.

Yvonne, bedankt voor alles hoor!

Liefs Stefan, Sabine, Milou, Faye en Sepp

Kraamtijd met een gouden randje!