Reviews

Tevreden gezinnentjes

Wat ben jij een topvrouw!

Yvon heeft ons goed geholpen en wat zijn wij blij dat wij voor haar hebben gekozen.
Wij willen je ontzettend bedanken voor je inzet en hulp.

Selcuk, Esra en Baby Meryem

Klop klop goedemorgen en jahoor daar was je weer met een ontbijtje. Wat een heerlijk begin van de dag voor ons. Heerlijk ontbijt, fruitcocktail, yoghurt en ga zo maar door. Niets kwamen we tekort. Precies de reden dat we voor jou hadden gekozen. Het was een heerlijke kraamweek met een lach en een traan. Yvon ontzettend bedankt voor je professionaliteit, al je informatie, hulp, deskundigheid en gezelligheid.

Lieve groet, Bryan, Josje en Isabeau

Lieve Yvon,
Wat was het fijn dat we bij jou terecht zijn gekomen voor de kraamzorg. Met een appje wist je dat de bevalling was gestart en toen we je belde zat je zo in de auto om te helpen met de bevalling. Zo fijn dat je er was, voelde meteen heel vertrouwd!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kraamweek toen jij (en ook je tijdelijke invaller) er voor ons gezinnetje waren, niets was te gek!
Zo leuk hoe onze dochter ook overal bij betrokken werd, die heeft ook een super week gehad!

Enorm bedankt voor de goede zorgen!

Liefs, Ruud, Monique, Noor en Gijs

“Afgelopen week is Yvon bij ons geweest en wilden haar het liefste houden! Helaas gaat dat natuurlijk niet maar wat een topper is het.

Niks is te gek, onwijs zorgzaam, veel kennis en een echte harde werker. Aan alles wordt gedacht en daarbij werden we elke dag verrast met iets lekkers.

Onze oudste zoon werd bij alles betrokken en vond het prachtig. Eenmaal Yvon als kraamverzorgster gehad, dan wil je niemand anders meer.

Yvon, je bent goud waard!”

Rowan & Stefan en Beau

Neem contact op voor een intakegesprek.

contact

Yvon ontzorgt zal ik iedereen aanraden!
Het is prettig om Yvon in kraamweek om je heen te hebben.
In de bijzonderste week van ons leven heeft Yvon er een nog mooiere week van gemaakt.
Yvon ontzorgt echt, we zijn enorm in de watte gelegd, ze heeft gezorgd dat we nog meer konden genieten.
Yvon zorgt voor veel rust en vertrouwen bij het opstarten als een gezin.
Een betere kraamweek konden wij ons niet wensen.

Nogmaals bedankt Yvon!

Veel liefs Bart, Nada en Dee

Yvon is echt een aanrader!!

Wij hebben het geluk gehad dat Yvon ons kwam helpen na de geboorte van ons derde kindje Joe. Wat hebben wij een heerlijke week gehad. We hebben optimaal kunnen genieten van onze kleine man. Yvon straalt rust en vertrouwen uit en neemt echt de tijd voor het hele gezin.  Yvon doet de naam van haar bedrijf dan ook echt eer aan, we werden volledig ontzorgt.

Wat zijn wij een hele week lang verwend door Yvon… heerlijk!!

Wij kijken terug op een geweldige kraamweek, 1 om nooit te vergeten.

Rob, Carmen, Juna Lenn en Joe

Lieve Yvon

We willen je onwijs bedanken voor alle goede zorgen gedurende de eerste week van onze kleine Dex

Het was een week met een gouden randje om niet te vergeten.

Veel liefs

Thijs, Sanne, Vinz en Dex

Wat een top start hebben wij als gezin gehad door Yvon. Door de rust die ze uitstraalt voelde alles meteen heel vertrouwd. Ze neemt de tijd voor je, hoort en ziet je en kan daar geweldig op inspelen. Door haar professionele handelen en geduld is mijn borstvoeding ook heel fijn gestart. Hier ben ik haar heel dankbaar voor.
Daarnaast ziet ze werk, gaat ze lekker haar gang en betrekt en verwend de vader ook tijdens de kraamweek. Door haar warmte en prettige communicatie voelde wij ons gesterkt als gezin.

Nogmaals bedankt voor al je inzet en liefde!

Mathijs, Milou en Benthe

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad met Yvon. Heerlijk eten, schoon huis niets was haar te veel. Vooral het geduld en de aandacht voor onze peuter was heel fijn. Hierdoor werd ze er goed bij betrokken. Zo hadden we het gezellig met elkaar en door het vertrouwen konden wij even lekker rusten s middags. Het was een speciale week die we niet vergeten.

Mandy, Jeroen, Jip en Suus

Yvon was onze kraamverzorgster bij ons eerste kindje. Onze dochter kwam zeven weken te vroeg, dus we verbleven een aantal weken in het ziekenhuis. Ze heeft ons daar een aantal keren opgezocht, daarnaast konden we haar daar altijd bereiken voor vragen. Toen we thuis kwamen heeft ze ons nog een fantastische kraamweek bezorgd. We werden goed verwend en we konden eindelijk onbezorgd genieten van onze dochter! Bedankt voor al je hulp en het stapje extra wat je voor ons gezet hebt!

Anne & Thomas, Romee

Yvon heeft ons een kraamweek bezorgd die we nooit meer zullen vergeten. Ze was onze grote steun en toeverlaat. We werden enorm in de watten gelegd. Een warm persoonlijkheid met veel ervaring en niks is haar teveel. Ze heeft mede de borstvoeding succesvol laten slagen wat een grote wens was. Door haar zorg, geduld en professionaliteit heeft ze een goede basis neergezet voor ons als kersverse gezin. Bedankt voor alles Yvon!

Esther & Erik, Huib

Yvon tijdens je kraamweek, is een week zonder zorgen en genieten van je kleine!

Yvon was onze kraamverzorgster bij ons 2de kindje. Vanaf het moment dat Yvon binnen komt is het een vertrouwelijk gevoel. Niets is haar teveel. Ze is professioneel, ervaren en gezellig.

Bedankt voor de prachtige kraamweek en wij raden je aan iedereen aan.

Bart & Nina, Lois en Jill

Op 12 juli werd onze dochter Lenne geboren, onze eerste kindje. Na een halve week kraamzorg van onze buurvrouw, die daarna op vakantie ging, kwam Yvon bij ons de laatste dagen kramen. En wat hebben wij en ontzettend heerlijke week gehad! Het was gezellig, leerzaam door alle handige tips, rustgevend en Yvon heeft ervoor gezorgd dat we echt konden genieten van de kleine. Wij kijken echt terug op een geweldige eerste week. Dankjewel voor de fijne dagen!

Sander en Marit, Lenne Bakker

Kraamtijd met een gouden randje!