Reviews

Tevrede gezinnentjes

Yvon is echt een aanrader!!

Wij hebben het geluk gehad dat Yvon ons kwam helpen na de geboorte van ons derde kindje Joe. Wat hebben wij een heerlijke week gehad. We hebben optimaal kunnen genieten van onze kleine man. Yvon straalt rust en vertrouwen uit en neemt echt de tijd voor het hele gezin.  Yvon doet de naam van haar bedrijf dan ook echt eer aan, we werden volledig ontzorgt.

Wat zijn wij een hele week lang verwend door Yvon… heerlijk!!

Wij kijken terug op een geweldige kraamweek, 1 om nooit te vergeten.

Rob, Carmen, Juna Lenn en Joe

Lieve Yvon

We willen je onwijs bedanken voor alle goede zorgen gedurende de eerste week van onze kleine Dex

Het was een week met een gouden randje om niet te vergeten.

Veel liefs

Thijs, Sanne, Vinz en Dex

Wat een top start hebben wij als gezin gehad door Yvon. Door de rust die ze uitstraalt voelde alles meteen heel vertrouwd. Ze neemt de tijd voor je, hoort en ziet je en kan daar geweldig op inspelen. Door haar professionele handelen en geduld is mijn borstvoeding ook heel fijn gestart. Hier ben ik haar heel dankbaar voor.
Daarnaast ziet ze werk, gaat ze lekker haar gang en betrekt en verwend de vader ook tijdens de kraamweek. Door haar warmte en prettige communicatie voelde wij ons gesterkt als gezin.

Nogmaals bedankt voor al je inzet en liefde!

Mathijs, Milou en Benthe

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad met Yvon. Heerlijk eten, schoon huis niets was haar te veel. Vooral het geduld en de aandacht voor onze peuter was heel fijn. Hierdoor werd ze er goed bij betrokken. Zo hadden we het gezellig met elkaar en door het vertrouwen konden wij even lekker rusten s middags. Het was een speciale week die we niet vergeten.

Mandy, Jeroen, Jip en Suus

Yvon was onze kraamverzorgster bij ons eerste kindje. Onze dochter kwam zeven weken te vroeg, dus we verbleven een aantal weken in het ziekenhuis. Ze heeft ons daar een aantal keren opgezocht, daarnaast konden we haar daar altijd bereiken voor vragen. Toen we thuis kwamen heeft ze ons nog een fantastische kraamweek bezorgd. We werden goed verwend en we konden eindelijk onbezorgd genieten van onze dochter! Bedankt voor al je hulp en het stapje extra wat je voor ons gezet hebt!

Anne & Thomas, Romee

Yvon heeft ons een kraamweek bezorgd die we nooit meer zullen vergeten. Ze was onze grote steun en toeverlaat. We werden enorm in de watten gelegd. Een warm persoonlijkheid met veel ervaring en niks is haar teveel. Ze heeft mede de borstvoeding succesvol laten slagen wat een grote wens was. Door haar zorg, geduld en professionaliteit heeft ze een goede basis neergezet voor ons als kersverse gezin. Bedankt voor alles Yvon!

Esther & Erik, Huib

Neem contact op voor een intakegesprek.

contact

Yvon tijdens je kraamweek, is een week zonder zorgen en genieten van je kleine!

Yvon was onze kraamverzorgster bij ons 2de kindje. Vanaf het moment dat Yvon binnen komt is het een vertrouwelijk gevoel. Niets is haar teveel. Ze is professioneel, ervaren en gezellig.

Bedankt voor de prachtige kraamweek en wij raden je aan iedereen aan.

Bart & Nina, Lois en Jill

Op 12 juli werd onze dochter Lenne geboren, onze eerste kindje. Na een halve week kraamzorg van onze buurvrouw, die daarna op vakantie ging, kwam Yvon bij ons de laatste dagen kramen. En wat hebben wij en ontzettend heerlijke week gehad! Het was gezellig, leerzaam door alle handige tips, rustgevend en Yvon heeft ervoor gezorgd dat we echt konden genieten van de kleine. Wij kijken echt terug op een geweldige eerste week. Dankjewel voor de fijne dagen!

Sander en Marit, Lenne Bakker

Yvon is onze kraamverzorgster geweest tijdens de kraamweek van ons 3e zoontje. Yvon gaf ons direct een vertrouwelijk gevoel. Ze heeft veel kennis en ervaring en deelt dit ook met het gehele gezin.
Dit geeft rust en vertrouwen voor iedereen.

Naast de zorg voor moeder en het pasgeboren kind, heeft ze ook onze andere 2 zoontjes enorm betrokken in het proces tijdens de kraamweek. Ook voor deze 2 jongens is het namelijk een hele verandering.

Wij hebben Yvon als een zeer prettige kraamverzorgster ervaren. Ze heeft veel kennis, is prettig in de omgang, communiceert duidelijk op de juiste momenten en is er voor het gehele gezin.

Saskia & Kees, Luuk, Gijs en Nout

Yvon was onze kraamverzorgster bij ons derde kindje.

Wat hebben wij een ontzettend gezellige, mooie en liefdevolle week gekregen. Een hardwerkende hulp met veel kennis, maar bovenal heel erg lief voor onze 2 dochters.

Yvon nam overal uitgebreid de tijd voor, waardoor er een enorm ontspannen sfeer in huis hing en wij optimaal konden genieten van ons gezin.

Dit is hoe de perfecte kraamweek zou moeten zijn en zullen deze daarom ook nooit vergeten!

Niels & Monique, Isa, Lot en Bram

Dankzij Yvon heb ik een heerlijke kraamtijd gehad! Het voelde fijn en vertrouwd wanneer Yvon in de ochtend bij ons binnen stapte. Ze zorgde voor ontspanning en rust. Yvon is lief, verzorgend, actief (niets was haar te veel), een ster in het huishouden, gezellig, betrokken en betrouwbaar. Niet alleen voor de baby en mij, maar ook voor mijn man. Wij hebben veel tips gekregen over de zorg voor de baby. We zullen haar bij een volgende zwangerschap zeker weer benaderen.

Familie Koeman

Kraamtijd met een gouden randje!