Reviews

Tevreden gezinnentjes

Lieve Yvon,

Hadden eigenlijk een andere kraamverzorgster geregeld voor de kraamweek maar die was helaas ziek. Zij regelde dat Yvon kwam. Heel fijn hoe Yvon en haar collega dit onderling regelde zodat wij hier geen last van hebben gehad. Met Yvon was het ook gelijk goed. Alles gaat in goed overleg en er was wederzijds vertrouwen. Yvon werd zelf ook nog ziek helaas maar ook hierover is goed overleg geweest. We zijn Yvon ontzettend dankbaar voor alle goede zorgen. Voor Yvon is het vanzelfsprekend wat ze allemaal doet maar dat is het zeker niet! Ze heeft ons heel goed geholpen met het verzorgen van onze dochter, de borstvoeding, het herstel van de wond, het huishouden en ontbijt, lunch en tussendoortjes voor ons. We voelden ons echt in de watten gelegd. En ondanks dat het herstel nogal tegenviel, kijken wij door de goede zorgen van Yvon met een heel fijn gevoel terug op onze kraamweek.

Liefs, Peter, Remona en Lot

Lieve Yvon,

Dit bedoelen ze dus met laat je maar lekker verwennen tijdens de kraamweek. Yvon is niks te gek. Heerlijke ontbijtjes, goede begeleiding en het voelde gelijk al vertrouwd. Ze was er niet alleen voor moeder en baby maar voor het hele gezin. Ze was dan ook beste vrienden met grote broer Joas. Die werd iedere ochtend wakker met de woorden, komt Yvon zo? Hoe je hem er ook bij wist te betrekken was echt heel waardevol. Hierdoor konden wij er ook nog meer van genieten.

Wat wij, naast de verwennerij, ook heel fijn vonden is dat Yvon lekker zelfstandig aan de gang ging. Wij raden haar zeker aan!

Liefs, Bart, Tessa, Joas en Toon

Lieve Yvon,

Wat was het ontzettend fijn dat jij bij ons was na de geboorte van onze 3e meisje Eva. We hadden ons geen betere start kunnen wensen.

Al veel positieve verhalen gehoord over jou kraamzorg. Nu mochten we het zelf beleven.
Het was een hele fijne, leuke en gezellige kraamweek mede dankzij en met jou.
De goede zorgen, de heerlijke ontbijtjes en de aandacht voor de grote zussen was echt top! Zo leuk om te zien! Niks was jou te gek, liedjes zingen, boekje lezen, verstoppertje spelen en ga zo maar door.

Met plezier zorg jij en geef je dat extraatje waardoor de kraamweek echt een feestje was!
We hebben er allemaal van genoten!

Liefs Rob & Nicole, Fem, Sophie en Eva

Dat Yvon een paar jaar geleden zich omschoolde tot kraamverzorgster riepen wij al, als het ooit zo ver mag zijn willen wij Yvon als hulp. 

Met kerst was het zo ver wij moesten Yvon contacten om haar te contracteren om bij ons te komen kramen. We wisten dat we er optijd bij moesten zijn, en na onze kraamweek begrijpen wij als geen ander waarom zij zo geliefd is. 

Nadat de verloskundige 10 cm ontsluiting had gemeten belde Wim Yvon direct op, en was zij er binnen een half uur. Samen met de verloskundige heeft zij voor een mega ontspannende en mooie ervaring gezorgd. De kraamweek was tevens niks op aan te merken, alles was veilig en perfect. Yvon leerde ons alle kneepjes van het ouderschap en toonde ons zoveel geduld en rust wat ons super veel vertrouwen gaf. 

Bij een volgend kindje willen wij Yvon er graag weer bij hebben, je zult er bijna weer zin in krijgen als je aan onze kraamweek terug denkt!

Liefs Danique, Wim & Mace

Kraamtijd met een gouden randje!